• Nou

Maiou din lână merinos pentru copii Lavandel Dilling

84,90 lei
cu TVA Livrare in 1-2 zile

100% lana merino BIO

Lana de la Dilling este unica. Este produsa fara clor si materiale sintetice.

Un articol de bază clasic cu o structură subtilă, neregulată a nervurilor. Maioul  are o croială strânsă, dar confortabilă. Fabricat din cea mai moale lână merinos 100% naturală - o fibră fină și plăcută, care se simte incredibil de moale pe pielea sensibilă a copilului dumneavoastră. Lâna merino este natural termoregulatoare și foarte respirabilă, astfel încât acest maiou poate fi purtat atât în timpul zilei, pentru joacă, cât și ca îmbrăcăminte de noapte.

Marime
Cantitate

Greutatea materialului: 205 gr/m2

Pentru a păstra proprietățile minunate și naturale ale lânii merinos, spălați hainele din lână în mașina de spălat pe programul pentru lână la 30°C (de preferință cu o viteză de centrifugare redusă de max. 800 rpm) sau manual în apă călduță. Nu uitați să folosiți întotdeauna detergent pentru lână. 

Dacă vă spălați hainele de lână manual, nu le lăsați să se înmoaie, deoarece acest lucru va deteriora fibrele de lână. Clătiți-le cu apă curată. Nu le stoarceți. În schimb, stoarceți ușor apa. Atârnați sau așezați articolele din lână pe un cărucior de rufe pentru a le usca. 

Referinte specifice