Stasher Bag - recipient sigliabil din silicon Amethyst

Stasher Bag - recipient sigliabil din silicon Amethyst

70,90 lei
cu TVA

Recipient flexibil si refolosibil din silicon 

Cantitate
Stoc epuizat

ALTERNATIVA ECO A PUNGILOR DIN PLASTIC


Descopera recipientele cu auto-sigiliu Stasher - modul responsabil de a pastra si prepara mancarea sau de a-ti transporta obiectele la care tii.


Stasher este un produs patentat, cu design premiat, prietenos cu mediul si durabil. Iata alternativa inteligenta la plastic.


Stasher este produs din silicon pur platinum provenind din resurse naturale - in principal nisip si oxigen. 100% fara plastic sau derivati din petrol.

SIGILIU ETANS


Stashers pastreaza etans nutrienti, arome sau sucuri, astfel incat mancarea ta sa ramana mereu proaspata si delicioasa. Dupa ce ai introdus produsele in recipient, elibereaza aerul, pliaza si sigileaza cu degetele marginea.


PLITA SI SOUS VIDE

Stasher e perfect pentru metoda sous vide! Pune mancarea si condimentele inauntrul recipientului si nu sigila. Coboara incet punga in apa fierbinte, lasand aerul sa iasa si continutul sa se videze. Sigileaza cu atentie si prinde de marginea vasului.


CUPTORUL CU MICROUNDE


Lasa punga deschisa atunci cand o folosesti in cuptorul cu microunde. Stasher te ajuta la dezghetare sau gatire in doar cateva minute.


CUPTOR

Stasher rezista excelent la caldura! Lasa punga deschisa, pune peste o foaie de copt sau intr-un vas de cuptor.

FRIGIDER SI CONGELATOR

Ideal pentru depozitarea mancarii si excelent pentru congelator. CuU Stasher poti depozita in mod sanatos mancarea pregatita in avans sau cea ramasa.

INFORMATII


Stashers este conceput pentru a lua parte la toate operatiunile din bucataria ta - de la rece la cald. Poti folosi markere uscate pentru a eticheta continutul. Foloseste cu grija in jurul obiectelor ascutite, pentru a nu le perfora. Foloseste apa si detergent pentru curatare, sau raftul superior al masinii de spalat. Nu intoarce recipientul complet pe dos, pentru a nu afecta marginile pentru sigilare.


Dimensiuni: 18 x 19 cm

EUSTSB08

Referinte specifice