Bee's Wrap - 3 ambalaje mari

Bee's Wrap - 3 ambalaje mari

116,90 lei
cu TVA

Ambalaj aseptic si ecologic

Cantitate

Bee's Wrap®, alternativa naturala la ambalajele din plastic pentru conservarea alimentelor

BECAUSE GOOD FOOD DESERVES GOOD CARE

Ambalajele Bee's Wrap sunt fabricate din bumbac organic cu ceară de albine, ulei de jojoba organic și rășină de copac. Aceste ingrediente fac ca ambalajele să fie antiseptice, astfel încât produsele să se mentina proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp.


INFORMATII UTILE


- Puteti folosi BeesWrap pentru ambalarea produselor reci, precum brânza, pâinea, legumele sau pentru a sigila un vas.

- Poți folosi BeesWrap pentru o perioada de până la 1 an! În timp insa, etanșarea și proprietatea anti-septica vor scădea.

- Datorita caldurii mâinilor, puteți modela BeesWrap in jurul produselor. Când ambalajul se răcește din nou (in câteva secunde), va pastra forma respectiva și creeaza un sigiliu in jurul produsului.

MATERIALE ECOLOGICE

Materialele ambalajelor si imprimarea acestora sunt certificate de Standardul Global pentru Textile Organice (GOTS). Ceara de albine provine de la albine crescute în mod sustenabil în SUA și folosesc numai ulei de jojoba organic.

Produsele Bee's Wrap® sunt reutilizabile, biodegradabile și compostabile.

CERTIFICARE GREEN AMERICA

În calitate de companie certificată de Green America, Bee's Wrap® se angajează să-si folosească business-ul ca mijloc de schimbare socială și să îmbunătățească viața clienților, a angajaților, a comunității și planetei noastre.

RETINETI

- A se curata cu APĂ RECE, iar când este necesar, cu puțin detergent de vase bland. Nu folosiți apă caldă, deoarece ceara de albine poate reacționa la aceasta.

- Nu sunt recomandate să se folosească pentru carne cruda.

- Un ambalaj BeesWrap nou are miros de ceara de albine, miros ce se va pierde in timp. Mâncarea ambalată nu va lua mirosul de ceară de albine.

EU13143

Referinte specifice