Pernuta reconfortanta cald - rece Trudi - Smally.ro

Pernuta reconfortanta cald - rece Trudi

28437

Varsta: 0+ 

Dimensiune: 19 cm

Mai multe detalii

In stoc

91,50 lei cu TVA

PRIETENA COPILULUI TAU IN MOMENTELE DIFICILEPernuta reconfortanta din plus contine doua pungute care se pot incalzi, respectiv raci, pentru a-l ajuta pe bebelus sa treaca peste durerile provocate de colicii abdominali (pernuta calda) si iesirea primilor dintisori (pernuta rece). Datorita designului minunat, pernuta reprezinta si o frumoasa jucarie care il va bucura pe micutul tau.

 

TRADITIE DE PESTE 63 ANI


Trudi a fost fondata in Italia in 1954 si jucariile pe care le creeaza se disting prin traditie, calitate, design italian, armonie de culori și forme si sigurantaPlusurile Trudi sunt jucarii pline de suflet si caldura, care rezistainspira emotii si sunt iubite o perioada lunga de timp.


OBIECTE DIN PLUS DE CALITATE

Trudi utilizeaza numai materii prime de calitate, plusul Trudi fiind extrem de placut la atingererezistent la foc si non-toxic.


DESIGNToate jucariile reprezinta o dovada a creativitatii, cercetarii si inovarii “Made in Italia” si au construit din Trudi o marca nemuritoare si un simbol al designului contemporan. 

FORME SI MATERIALE INOVATOARE

Dragostea Trudi pentru lucruri frumoase se materializeaza in fiecare zi printr-o continua cautare de forme si materiale inovatoare.


SIGURANTAProdusele Trudi sunt testate pentru a se asigura conformitatea cu legislatia aplicabila. Organismul de control care verifica conformitatea cu standardele de siguranta este Institutul Italian pentru Siguranta jucariilor.

INOVATIE

In fiecare an colectia Trudi se mareste cu produse noi cu concepte si stiluri inovative pentru a surprinde si incanta clientii prezenti si viitori. 

LOGO-UL TRUDIToate produsele originale au logo-ul Trudi. 

Varsta: 0+ 

Dimensiune: 19 cm

Produse similare

Produsul a fost adaugat cu succes