Geaca de ploaie navy pentru copii G&A

Geaca de ploaie navy pentru copii G&A

159,00 lei
cu TVA

Hainele și cizmele care se schimbă atunci când se udă

Culoare
Marime
Cantitate

Cum sunt fabricate produsele Grass & Air ?

Proiectate de profesionisti cu o vasta experiență în producerea de articole de îmbrăcăminte tehnice, acestea rezista la uzura zilnica, dar asigura si un design modern care satisfice atat gusturile parintilor, cat si ale copiilor.

 

Părinții vor iubi stilul și durabilitatea. Sunt inspirate din modele clasice, minimaliste și distractive, astfel încât să fie iubite si de copii. Imprimeuri speciale, facute pe țesăturile impermeabile care isi schimba culoarea atunci cand ploua, vor face distractie in ploaie cu atat mai interesanta pentru copii. Design-ul este cool fara indoiala, materiale reflectorizante, pentru a ajuta copiii să fie văzuți în întuneric.

Hainele Grass&Air au imprimeuri reflectorizante pentru a-i ajuta pe copii să strălucească în întuneric.
Discrete în timpul zilei și strălucitoare noaptea, tehnologia noastră de imprimare reflectorizantă ii ajuta pe cei mici să fie văzuți în timp jocului chiar și în cele mai întunecate spatii. Grass & Air a dezvoltat modele reflectorizante pentru gecile de ploaie Rainster, care adaugă o caracteristică de siguranță, de utilitate, dar si una distractivă pentru copii. Stim cat de greu este uneori sa ii convingem pe copii sa accepte haine/incaltaminte noi; vor fi interesati ce modelele reflectorizante inca de la prima propunere.

Toate hainele G&A de ploaie oferă, de asemenea, fermoare reflectorizante și branding pentru a le păstra văzute și în siguranță. Este timpul să strălucești!

100% rezistent la apă și incredibil de durabil

Imbracamintea Grass & Air este atat de bine creata, incat rezista si in cele mai abundente ploi, iar copiii nostri vor ramane uscati, astfel incat va fi o placere joaca pentru ei chiar si in ploaia care le place atat de mult. Colecția de îmbrăcăminte de ploaie pentru copii are un rating impermeabil de 5000 mm, iar cusaturile si fermoarele impermeabile sunt ermetic lipite.

Știm cât de greu este să găsești haine care îi plac copiilor. Acesta este motivul pentru care am dezvoltat o tehnologie care instaleaza distracție în hainele noastre. Urmăriți magia desfășurată pe măsură ce hainele noastre de ploaie se udă. Dezvăluie un model ascuns sau picăturile de veghe își schimbă culoarea în fața ochilor. Vor fi nerabdatori să iasă în aer liber și veți fi fericiți că știti că sunt protejați și uscați, deoarece aleargă bucurosi în hainele noastre de ploaie.

GA101-navy

Referinte specifice