Camion demontabil cu unelte din lemn, DETOA - Smally.ro

Camion demontabil cu unelte din lemn, DETOA

11837

Varsta: 3 ani+

Dimensiune 250 x 120 x 140 mm.

Mai multe detalii

In stoc

138,00 lei cu TVA

Ce poate fi mai atractiv pentru un baietel decat o masina demontabila cu unelte? Camionul educativ este o jucarie din lemn de calitate superioara care poate fi asambalata si dezasambalata de catre copil cu ajutorul uneltelor din set. Totodata, setul poate fi folosit si ca vehicul - cand copilul trage de sfoara jucariei, rotile se invartesc. 
Varsta: 3 ani+SE VA JUCA MAI MULTI ANI CU EAAcest tip de jucarie il va insolti pe copil pe parcusul mai multor ani - daca la inceput doar se va juca cu ea asamblata, ulterior, cand copilul va creste, va invata sa o asambleze si sa o dezasambleze singur. In plus, acest tip de jucarie poate fi transmisa de la un frate la altul datorita calitatii acesteia si a faptului ca este foarte indragita si iubita de copii.

DEZVOLTA ABILITATI DE BAZA
            

Este o jucarie care fascineaza copilul si ii mentine interesul o perioada mai lunga de timp. Prin constructia camionului si folosirea uneltelor, copilul experimenteaza in mod continuu si dezvolta abilitati motrice de baza si coordonarea ochi-mana.

STIMULEAZA SIMTUL TACTIL

Spre deosebire de jucariile de plastic, datorita faptului ca piesele din lemn sunt mai grele decat cele din plastic, copiii isi dezvolta simtul tactil deoarece acestea ofera senzatii diferite la atingere si ii obliga sa depuna mai multa energie in manipularea acestora in timpul jocului. 

JUCARII CALITATIVE DIN LEMN

icon%20lemn.png

Jucariile sunt fabricate in Republica Ceha si sunt confectionate din lemn de esenta tare din regiunile muntoase din Europa Centrala.

JUCARII SIGURE PENTRU COPIII TAIJucariile sunt vopsite numai cu lacuri si vopsele  ecologice certificate de calitate, iar adezivii utilizati sunt certificati ca fiind siguri pentru cei mai micuti copii.

GRIJA FATA DE MEDIUL INCONJURATORVopselurile utilizate nu au impact daunator asupra mediului, iar ambalajele folosite pentru jucarii sunt complet reciclabile.

Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici care pot fi inghitite de copil. 

Dimensiune 250 x 120 x 140 mm.

Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani

Produse similare

Produsul a fost adaugat cu succes