Teatru magnetic Animalute Vesele, DETOA - Smally.ro

Teatru magnetic Animalute Vesele, DETOA

12971

Teatrul magnetic este foarte indragit de copii, stimulandu-le imaginatia si creativitatea prin crearea propriilor povesti. Cutia contine doua scene diferite din carton, 2 suporti din lemn, 5 personaje magnetice (cartita, arici, soricel, broscuta si iepuras), iar copiii pot anima cele 5 personaje cu ajutorul a 2 betisoare din lemn cu magneti. 
Varsta: 3 ani+

Mai multe detalii

In stoc

115,00 lei cu TVA

Teatrul magnetic ii va invata pe cei mici sa isi dezvolte capacitatea de naratiune, insa totodata, acesta le va stimula imaginatia si ii va ajuta sa creeze istorioare.

Prin interactiunea personajelor din poveste, teatrul ii va invata pe copii sa comunice si sa socializeze cu cei din jur. Totodata, acesta reprezinta un mod minunat pentru parinti de a petrece clipe frumoase alaturi de copiii lor.  

Prin acest joc, copiii se vor distra si vor invata sa manipuleze personajele cu ajutorul betisoarelor cu magneti, dezvoltandu-le totodata abilitatile motrice de baza si coordonarea ochi-mana.  

Jucariile sunt fabricate in Republica Ceha si sunt confectionate din lemn de esenta tare din regiunile muntoase din Europa Centrala.

Jucariile sunt vopsite numai cu lacuri si vopsele  ecologice certificate de calitate, iar adezivii utilizati sunt certificati ca fiind siguri pentru cei mai micuti copii.

Vopselurile utilizate nu au impact daunator asupra mediului, iar ambalajele folosite pentru jucarii sunt complet reciclabile

Dimensiunea produsului: 330 x 200 x 35mm.

Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani

Produse similare

Produsul a fost adaugat cu succes