Pisicuta in ghiozdan mov Trudi - Smally.ro

Pisicuta in ghiozdan mov Trudi

29719

Dimensiune: 11*19*20 cm

Mai multe detalii

In stoc

150,00 lei cu TVA

PLUSURI FASHIONPlusurile in saculet sunt create de Trudi special pentru micutele in pas cu moda. Saculetul mov decorat cu detalii argintii este perfect pentru a scoate la plimbare un pui de pisicuta. Ghiozdanul se inchide/deschide, iar pisicuta poate fi scoasa. 


TRADITIE DE PESTE 64 ANI


Trudi a fost fondata in Italia in 1954 si jucariile pe care le creeaza se disting prin traditie, calitate, design italian, armonie de culori și forme si siguranta. Papusile Trudi sunt pline de suflet si caldurainspira emotii si sunt iubite o perioada lunga de timp. 

JUCARII DE CALITATE

Trudi utilizeaza numai materii prime de calitate, plusul Trudi fiind extrem de placut la atingererezistent la foc si non-toxic.


DESIGNToate jucariile reprezinta o dovada a creativitatii, cercetarii si inovarii “Made in Italia” si au construit din Trudi o marca nemuritoare si un simbol al designului contemporan. 

FORME SI MATERIALE INOVATOARE

Dragostea Trudi pentru lucruri frumoase se materializeaza in fiecare zi printr-o continua cautare de forme si materiale inovatoare.


SIGURANTAProdusele Trudi sunt testate pentru a se asigura conformitatea cu legislatia aplicabila. Organismul de control care verifica conformitatea cu standardele de siguranta este Institutul Italian pentru Siguranta jucariilor.

INOVATIE

In fiecare an colectia Trudi se mareste cu produse noi cu concepte si stiluri inovative pentru a surprinde si incanta clientii prezenti si viitori. 

LOGO-UL TRUDIToate produsele originale au logo-ul Trudi. 


Dimensiune: 11*19*20 cm

Produse similare

Produsul a fost adaugat cu succes